úterý 6. prosince 2011

Mikulášska súťaž

Milí priaznivci môjho blogu, všetci ktorí mi píšete, povzbudzujete ma a predávate mi tým obrovskú radosť. Chcem sa Vám všetkým poďakovať a niekomu z Vás urobiť radosť. Rozhodla som sa, že vyhlásim malú „Mikulášku súťaž“. Jedinou podmienkou na zúčastnenie sa v súťaži je napísať kometár k niektorému z mojich článkov. Písať môžete čo chcete – čo sa Vám páči, čo nepáči, akú výzdobu na Vianoce chystáte vy.......
A čo dostane víťaz?  Vylosovaný súťažiaci získa sadu šiestich srdiečok na zavesenie, ktoré vlastnoručne ušijem J. Losovať (pokiaľ bude koho losovať) budem v magický dátum 13. decembra na Luciu.


4 komentáře:

  1. Ahojky Eni,to jsi moc hodňoučká,že jsi vyhlásila soutěž,před vánoci všechny určitě mile potěší!Mě moc zaujala tvoje fotečka u příspěvku-na tohle jednoduché voňavé zdobeníčko jsem úplně zapoměla!A jde se tvořit!Krásný advent přeje Michaela

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj!
    ...rada sa pripájam aj ja do súťaže...srdiečka sú nádherné... jabľčková dekorácia je krásna-jemnučká...pekného Mikuláša!

    OdpovědětVymazat
  3. Srdiečka sú nádherné, obdivovala som ich už na Artmame... Rada sa zapojím do súťaže, i keď na Vianoce už jeden darček dostaneme - nášho prvorodeného :-)
    Prajem krásny adventný čas.
    Aďka

    OdpovědětVymazat
  4. JUJKY A JE TU SUUťAž, RADA SA ZAPOJíM AJ JA A PRAJEM NáDHERNý ADVENTNý čAS, PLNý POHODY A VKľUDE A BEZ STRESOV šUPKY NA VIANOCé, KRáSNY VEčER. SRDéNKA POTEšILI OčKá :-)

    OdpovědětVymazat